Hořká čokoláda formovaná s kešu oříšky, lískovými oříšky, růžemi a zlatými krystalky
Hořká čokoláda formovaná s malinami, višněmi, mandlemi a fialkami
Hořká čokoláda formovaná s ostružinami, malinami a mátou
Hořká čokoláda formovaná s ostružinami, višněmi a šeříkem
Hořká čokoláda formovaná s pekanovými ořechy, pistáciemi a klikva (kanadské brusinky)
Mléčná čokoláda formovaná s pistáciemi, růžemi a višněmi
Mléčná čokoláda formovaná s pistáciemi, višněmi a šeříkem
Mléčná čokoláda formovaná s vlašskými ořechy a višněmi
Farmářská terina se zeleným pepřem nabízí kořeněnou lehce pikantní chuť. Určitě nic nezkazíte, když si k ní dopřejete skleničku lahodného moku. Téměř zabíjačková chuť s pálivým nádechem zeleného pepře.
Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Armagnac je nejstarším francouzským destilátem (brandy) příbuzným koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk k červenému vínu.
Vyzkoušejte konfit z vepřových jater kořeněný paprikou a olivami. Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Při výrobě vína vznikají po vylisování hroznů tzv. matoliny, ze kterých lze šetrným mechanickým způsobem oddělit hroznová jadérka, která obsahují mnoho cenných látek. Z usušených, vyčištěných a rozdrcených jadérek se za studena pod vysokým tlakem lisuje hroznový olej.
© 2021 Vinotéka Rosnička, s.r.o., Kontaktovat webmastera
ANTEE s.r.o. - Tvorba webových stránek, Redakční systém IPO